Author Topic: buku "hari2 dalam hidup ku"  (Read 2571 times)

mamatterer

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 274
  • got too expensive hobby fer 1k gaji... :(
    • View Profile
buku "hari2 dalam hidup ku"
« on: September 24, 2008, 04:15:52 AM »
aku cari2 sangat buku nih. bapak aku kata buku ni best. aku ada baca bapak aku punye tapi sikit je sebab buku bapak aku punye tu macam stok simpan dari zaman jepun.. dah relai dah buku tu.. so, korang2 yang rasa ada tu habak kat aku. aku bli kat korang.


i completely left drawing and dedicated ma hobby to gaming and milsim.

mamatterer

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 274
  • got too expensive hobby fer 1k gaji... :(
    • View Profile
Re: buku "hari2 dalam hidup ku"
« Reply #1 on: September 27, 2008, 02:35:55 AM »
criternye pasal sorang minah palestine dgn ape yang berlaku kat dia...
takde sesape tau ker?


i completely left drawing and dedicated ma hobby to gaming and milsim.

dil_o_ais

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 248
  • kelip poq kelip poq
    • View Profile
    • aidilMelukis
Re: buku "hari2 dalam hidup ku"
« Reply #2 on: November 24, 2008, 09:54:31 AM »
ko dh cari kat kedai...
meh dtg langkawi...
ada tempat ntok jual buku secondhand..(pantai chenang)
aku rasa ada la kot..kalo ada masa aku try tanya yek..

hairi

  • Senior Member
  • ****
  • Posts: 2642
    • View Profile
    • wanzu's
Re: buku "hari2 dalam hidup ku"
« Reply #3 on: November 25, 2008, 10:11:52 AM »
'yaum min ayyami' tajuk dlm bahasa arab dia... rasanya bukan arab palestin, dia arab mesir. kena penjara sbb jadi tonggak ikhwanul muslimin di mesir.

zainab al ghazali kalau x silap aku nama dia


nuqarribu kulla ba'ied

mamatterer

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 274
  • got too expensive hobby fer 1k gaji... :(
    • View Profile
Re: buku "hari2 dalam hidup ku"
« Reply #4 on: November 27, 2008, 01:14:12 PM »
aaaa....! yang tu lah! tau ade katner?


i completely left drawing and dedicated ma hobby to gaming and milsim.

hairi

  • Senior Member
  • ****
  • Posts: 2642
    • View Profile
    • wanzu's
Re: buku "hari2 dalam hidup ku"
« Reply #5 on: December 01, 2008, 06:04:57 PM »
macam dah tak nampak je kat market buku tu...
tak pasti publisher mana yg terbit... maybe pustaka syuhada kot?


nuqarribu kulla ba'ied