Author Topic: Ekambeng@Melaka_Pergh.com  (Read 23624 times)

leydi

  • Moderator
  • Senior Member
  • *
  • Posts: 3881
  • Darititikketitik..
    • View Profile
Ekambeng@Melaka_Pergh.com
« on: March 12, 2010, 12:16:40 AM »
Quote
Ekambeng@Melaka_Pergh.com
Tarikh : 8 Mei 2010, Sabtu sampai Ahad.
Tempat : Pondok Raushan , Melaka.
Tiket : RM50
pasangan isteri RM20..anak free weh!..buat anak cepaaatt! :D
Acc.No Bankislam : 04 015 02 019881-0   RAMLEY RASIDI
Acc.No Maybank : 1641 28000 877 Nordaslina Md Dasuki
* Sapa dah bayar, sila bagitau kat sini ye...kul brapa transaksi berlaku



                                                                                               TEL: 017 372 8265  ayahraushan
Quote
Yang plan nak datang Melaka :

01. eMistik           -  PAY during the event
02. eBebilis           -  PAID RM100
03. eZamzami       -  PAID RM50
04. eTakara         -  confirm
05. eBucket         -  cancel
06. eSkynet         -  PAID RM50
07. eMoskito        -  PAY during the event
08. ekamil            -  x kompom
09. eChayrot        - PAID RM50
10. eNuppy           -  Confirm + wife
11. eTiga9            - x kompom
12. eRiz                -  confirm
13. eChihaharu     -  PAID RM50
14. eMio              -  PAID RM70
15. eKromosom   -  PAY during the event
16. eGeg              - x kompom
17. eYondai          - xkompom [ tengah ayat Eli.. ..]
18. eButet            - x kompom [ tunggu belas ehsan dari eYon..]
19. eMullah umar  - confirm
20. eBatman          - confirm
21. eJayman         - confirm ke jayman?
22. eRosh             - confirm
23. eMayat           - PAID RM50
24. eCurd             -  x kompom 
25. eHariszz          - confirm
26. eDearka           - confirm
27. eKozumiro       - PAY during the event
28. ePrem               - confirm ke?

Sorang RM50...aku target 20 org dah bleh dapat sekor kambeng baek punya utk dipanggang.

Aku bleh sediakan 2 atau 3 homestay.. 2 storey 4 bilik ,sewa RM200...dekat je dgn umah aku.
Yg bujang bleh duduk 10 org satu rumah..baru RM20.
kalo bawak family pon no hal...4 family bleh masyuk.

Aktiviti :
Petang sabtu member Pergh sampai..
Trus start panggang kambeng..ayam..ikan..Dan makan..makan..makan sampai tgh malam.


Pagi Ahad lpas bekfast..kita merayau ke Jonker Street..sampai tghari.

Amacam?
...mana Otek?..Apai...? Mistik? Aku dah bukak gelanggang nih! :pompom:

Ada brrannnik?




« Last Edit: May 05, 2010, 10:37:05 AM by leydi »

ALYRIDURA

  • Moderator
  • Senior Member
  • *
  • Posts: 4860
  • rajin+dedikasi+cekal = radikal
    • View Profile
    • komikajif
Re: Ekambeng@Melaka_Pergh.com
« Reply #1 on: March 12, 2010, 12:46:40 AM »
tarikh birthday anak aku tu....

chaku

  • Moderator
  • Full Member
  • *
  • Posts: 1281
    • View Profile
Re: Ekambeng@Melaka_Pergh.com
« Reply #2 on: March 12, 2010, 04:14:23 AM »
aiseh...kene skip la ni...july br aku aku leh..hmmm

leydi

  • Moderator
  • Senior Member
  • *
  • Posts: 3881
  • Darititikketitik..
    • View Profile
Re: Ekambeng@Melaka_Pergh.com
« Reply #3 on: March 12, 2010, 09:24:11 AM »
Peta eKambeng@Melaka_pergh.com


Sapa2 nak pegi harap trus print ini peta dan simpan kat keta...

Laluan :

> TOL Ayer Keroh...sila bayar tol...
> Jumpa ZOO Melaka >  Mydin  > kilang Mamee dan Orna Steel.

> Simpang 4....King Hotel dan Pantai Hospital

> Turun bukit jumpa SHELL, Melakamall, Jusco...belok kiri masuk taman.

> Simpang 3 ...TNB..signboard Tmn Merbok SS1......belok kanan.

> Depan sikit dah nampak tiang2 piling tu....cadangan park keta korang.

> Pondok Raushan ada pokok besar dpn umah.

> Kalo tak jumpa gak sila report polis.
« Last Edit: May 04, 2010, 02:16:48 PM by leydi »

chiharu

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 869
  • neko ~nyaa...
    • View Profile
Re: Ekambeng@Melaka_Pergh.com
« Reply #4 on: March 12, 2010, 09:34:35 AM »
baru je rasa nak join dan beramah mesra dengan warga pergh lainnya..  :D
tapi apakan daya, balik kampunglah sebab sepupu kawen bertarikh sama..
_(^!^)|    \(^!^)\    |(^!^)|    /(^!^)/    |(^!^)_    <(^o^)>    \(^!^)/

mysticmind

  • Administrator
  • Ultra Member
  • *
  • Posts: 10737
  • 神秘的な心
    • View Profile
    • Nizam Mystic Ahamad
Re: Ekambeng@Melaka_Pergh.com
« Reply #5 on: March 12, 2010, 09:41:11 AM »
mei lmbt lagik.

yaa.. mari mari mari!.
Ekambing dari eleydi. :D

kita konvoi turun melaka setelah sekian kalinya.
last turun melaka arituh.... rasanya tahun 2005 kot.
Visit : + Blog + Twitter + FB

leydi

  • Moderator
  • Senior Member
  • *
  • Posts: 3881
  • Darititikketitik..
    • View Profile
Re: Ekambeng@Melaka_Pergh.com
« Reply #6 on: March 12, 2010, 04:12:47 PM »
Mana Apai dgn Bebilis nih?....serta geng remaja pergh.com yg ramai tu?

Kalo padi katakan padi...Tidak saya tertampi-tampi...

lui_eli

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 281
  • love comic >_<
    • View Profile
Re: Ekambeng@Melaka_Pergh.com
« Reply #7 on: March 12, 2010, 04:21:54 PM »
bleh tak hantar kambeng tu p labuan, cian agaknya aku x dapat join sama ni, x tau lagi <:'-) (tunjuk muka kesian)
"You must learn from the mistakes of others. You can't possibly live long enough to make them all yourself." by Sam Levenson

zamzami

  • Moderator
  • Senior Member
  • *
  • Posts: 2439
  • "Melukis Setiap Hari"
    • View Profile
    • my blog
Re: Ekambeng@Melaka_Pergh.com
« Reply #8 on: March 12, 2010, 04:22:33 PM »
saya kate padi cik Eleydi!


yondaime_kazekage

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1932
  • paradox govern our lives. f#$@*& paradox!!
    • View Profile
Re: Ekambeng@Melaka_Pergh.com
« Reply #9 on: March 12, 2010, 04:30:11 PM »
"tabley tunda 11hb ke ncik Eleydi?, saya nak balik sana tarikh tu.." - E-Yon
walk away. u need to do that sometimes..

leydi

  • Moderator
  • Senior Member
  • *
  • Posts: 3881
  • Darititikketitik..
    • View Profile
Re: Ekambeng@Melaka_Pergh.com
« Reply #10 on: March 12, 2010, 06:39:44 PM »
eli - Persatuan Kambeng Labuan akan menghubungi Eli dlm masa terdekat.

ezamzami - Timakaseh kerna berkata 'Padi!'..itulah jawapan yg kita cari.

eyon - Susah nak cari hari Sabtu yg suma tak keje..Jadi 1 Mei itu adalah jawapannya.

Aku tanak buat hari Ahad sbb nanti korang penat..Isnin nak keje plak.
Aku dah check coti umum..byk coti hari Jumaat...kalo ada coti ari Isnin pon ok gak. Malangnya x de.

Quote
Peserta yg  confirm nak datang Program ekambeng@Melaka :
1. ezamzami.
2. emysticmind
3. etakara

 :pompom: 20 peserta terawal komfom akan menerima 'Potret istimewa ekambeng.' Cepat! Cepat! :hoye:

leydi

  • Moderator
  • Senior Member
  • *
  • Posts: 3881
  • Darititikketitik..
    • View Profile
Re: Ekambeng@Melaka_Pergh.com
« Reply #11 on: March 15, 2010, 08:39:12 AM »
Nampaknya Program Rakyat ekambeng ni kurang mendapat sambutan...kurang hangat dari biasa.
Munkin gambar2 dari ekamil telah membuat mereka leka dan tidak lagi memandang ekambeng sbg idola.

Takpe...aku tunggu sampai 15 Apr..Kalo tak cukup korum, kira tak jadi lah ye ebilis, emoskito..  :D

mysticmind

  • Administrator
  • Ultra Member
  • *
  • Posts: 10737
  • 神秘的な心
    • View Profile
    • Nizam Mystic Ahamad
Re: Ekambeng@Melaka_Pergh.com
« Reply #12 on: March 15, 2010, 09:33:57 AM »
awal sangat lagi leydi. bdak2 pergh nih mana leh confirm awal2. :D
Visit : + Blog + Twitter + FB

moSKito

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1394
    • View Profile
Re: Ekambeng@Melaka_Pergh.com
« Reply #13 on: March 15, 2010, 01:05:45 PM »
alamak aiii... sori dude aku tak perasan topik ni :P

sekali lagi maaf bebanyak sebab 1hb tu aku tak sampai Malaysia lagi huhuhuu
kalau tarikh lain insyaAllah tp mcm kau ckplah... susah nk cari tarikh yg semua cuti.
a man who speaks well is silver
a man who listens well is gold
however, those who can do both are diamonds

leydi

  • Moderator
  • Senior Member
  • *
  • Posts: 3881
  • Darititikketitik..
    • View Profile
Re: Ekambeng@Melaka_Pergh.com
« Reply #14 on: March 15, 2010, 02:41:17 PM »
Wuih...Mostito! ko gi Old Trafford ke  time tu?

Takpe...Ini cadangan je....Cukup masa kalo tak memberahikan, aku tukar tarikh laen.
Buat masa nih aku try dulu tengok 1 Mei brapa ramai yg sanggup..

"Tak kan lari ekambeng panggang di kejar.." ujar gembala kambeng tersebot.

mysticmind

  • Administrator
  • Ultra Member
  • *
  • Posts: 10737
  • 神秘的な心
    • View Profile
    • Nizam Mystic Ahamad
Re: Ekambeng@Melaka_Pergh.com
« Reply #15 on: March 15, 2010, 03:03:35 PM »
aku saspek.. minggu kedua blan tuh lebih baek la. :D
Visit : + Blog + Twitter + FB

leydi

  • Moderator
  • Senior Member
  • *
  • Posts: 3881
  • Darititikketitik..
    • View Profile
Re: Ekambeng@Melaka_Pergh.com
« Reply #16 on: March 15, 2010, 03:38:46 PM »
Mmm...maksud saudara emistik pada 8-9 May?...Boleh dipertimbangkan..no hal. Ada cadangan laen?

Cuma aku nak tanya...korang2 kat lembah kelang hari sabtu kerja ek?
Kalo aku buat petang sabtu sampai malam tu ok? Tu pasal aku cadangkan tido kat melaka je malam Ahad tu..

Nuppy

  • Moderator
  • Senior Member
  • *
  • Posts: 2125
  • Univers Thin Condensed
    • View Profile
Re: Ekambeng@Melaka_Pergh.com
« Reply #17 on: March 15, 2010, 03:46:30 PM »
mulanya aku tak paham apsal ada tambahan "e" kat thread ni tapi bila aku scroll sampai habis baru la paham.. bikin gua gelak je la.. hahahaahaha  :guling:

aku lak tak berani nak janji.. kot2 kalau ada job time tu tak dapat la join.. aku dalam list KIV je la

moSKito

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1394
    • View Profile
Re: Ekambeng@Melaka_Pergh.com
« Reply #18 on: March 15, 2010, 04:11:03 PM »
Wuih...Mostito! ko gi Old Trafford ke  time tu?


yup... tapi kalau 2nd week tu (mcm cadangan mystic) macam ok je.
a man who speaks well is silver
a man who listens well is gold
however, those who can do both are diamonds

leydi

  • Moderator
  • Senior Member
  • *
  • Posts: 3881
  • Darititikketitik..
    • View Profile
Re: Ekambeng@Melaka_Pergh.com
« Reply #19 on: March 15, 2010, 04:48:14 PM »
Ok apa kata aku ubah tarikh ni...

Quote
Tarikh : 8 Mei 2010, Sabtu sampai Ahad.
Tempat : Pondok Raushan , Melaka.

Amacammm? Kalo padi katakan padi....

____________________________________________________________________________________

*Moskito pegi Old Trafford macam gi Old Klang road aje...betul ke atau sekadar angan-angan berahi jer nih?