Forum dah selesai diupgrade.

11 Dec 2006 Umum & Kemaskini 1,403 views

Forum dah selesai diupgrade. Versi terkini lebih stabil dan selamat. Kini saya akan menumpukan perhatian kepada muka depan pula.. Step by step. Tanpa bantuan dari mana-mana orang, semuanya perlu disiapkan sendiri..
Tutorial yang wujud juga sebenarnya sudah berlambak. Cuma semuanya melata diforum. Saya anggarkan, sudah lebih 100 tutorial. Cuma seperti dikatakan, tidak setempat dan tidak dikompilasikan. Saya akan letakkan ini sebagai ‘Primary Works To Do’ .

Sedar tak sedar sudah lebih 5 tahun pergh.com ini wujud. Dan pergh.com tidak pernah sunyi dari kunjungan teman-teman, sahabat2 seperjuangan dan bermacam jenis manusia lagi.

Terima kasih atas sokongan semua! Nantikan kehebatan Pergh.com 2007~!

5 Comments to Forum dah selesai diupgrade.

Leydi Anggun
11 Dec 2006

Timokasih di atas usaha gigih anda.Tanpa perghdotkom ini
aku umpama seekor cicak melata di tengah Gurun Sahara..

atie^smiley
20 Dec 2006

tahniah pergh.com..
erm.. actly.. sy nk blaja lg pasal macromedia director.. ada x sape2 yg blh ajar kn kt tutorial.. hehe~ tlg ya..

syabil
05 Feb 2007

asalammualaikum dan slamat sejahtera…
minta maaf ek saya org baru kat page nie…
nie pun tgk korang nyer topik yg menarik membuat kan saya nak turut serta utk memaju kan bidang game ,komik, animation malaysia…
saya ade kelebihan utk mereka sesuatu…
contoh cam melukis watak dalam komik…
saya amat sangat berharap utk diberi peluang bekerja sebagai pelukis pereka watak utk game atau komik…..
harap dapat bekerja utk korang yg sedang membangun kan bidang art….
nie nombor saya klu korang nak beri peluang kat saya…
0173057442…… email saya cottonharlequin_bug@yahoo.com korang leh add saya kat my space, ym @ msn ……

webmaster
05 Feb 2007

takder orang nak layan Suruh SMS orang, atau email kat orang..

better join in the forum.. BUKTIKAN diri dan usaha kene lebih.

susah orang nak bagi peluang gitu2 jer..

terimakasih.

syabil
10 Feb 2007

hak hak…
tul gak tue…..
tapi cam tak jumpe je dier nyer tempat register utk forum dier…..
forum dier pon tak jumpe gak….
dier yg pot prt box tue ek??
nak register kat ner ek….
adess

Post a comment?

Pergh! | Lukis, Komik, Kartun, Animasi, Games Malaysia

All information and content contained in this website are provided solely for general information and reference purposes.

By browsing this web you agree to our privacy policy.

© 2001 - 2019 All Right Reserved by Vasqtech Network Malaysia