Forum bermasalah (lagi)

Posted by on Tuesday, December 7th, 2010. Filed under category Umum & Kemaskini.

Setahun entah berapa kali, akan berlaku perkara seperti ini. Kadang-kadang tanpa sebarang ubahan pun ia berlaku secara tiba-tiba juga. Saya sudah mencuba beberapa cara lazim termasuk restart server juga beberapa kali,  tapi tiada sebarang kesan juga.  Selain dari itu, memeriksa file-file script juga macam tidak nampak lansung jalannya.

Sebenarnya pada saat ini saya tidak tahu apa masalah yang melanda samada masalah di server atau di file script.  Sedangkan di file-file script tiada pula sebarang ubahan yang saya lakukan. Untuk bertanya pihak hosting, pada masa ini macam semua orang bercuti. 

So saya bercadang untuk update script pada versi terkini, tetapi terlalu banyak pula yang perlu dilakukan selepas itu yang mana saya tiada masa untuk fokus sepenuhnya membaik pulih forum .

Jadi, saya rehatkan dahulu forum buat sementara waktu.





6 Comments to Forum bermasalah (lagi)

Amran
December 7, 2010

Support x cuti. Email support@zenpipe tanya pasal problem.

Nizam Ahamad
December 7, 2010

Oh.. ye ke.. jap aku email. nih macam kes dulu je. tmp file penuh kot.

sebab dia return blank page.

tawel
December 7, 2010

forum rehat ni macam rehat masa kat sekolah tu ek?

aKuLanGit
December 7, 2010

huhuhu…agok2 bilo baru siap ni abe mistik?? kito xdop aroh x pandai main script web2 ni…kalu x kito tulong doh takat mano hok buleh…huhuhu

dari;
awe KeLaTe

Maya Karin
December 7, 2010

Maya sentiasa menyokong.

lis_hani86
December 8, 2010

aww, sayang sekali. Lisa baru nak jenguk pencinta wanita huhu

  • Categories

  • Tags

  • Statistics

  • Archives